Blog / Notícies : Notes de premsa

[ 04 abr. 2022 ]
Nova sessió de presentació del disc ‘Natural women’ amb Laura Andrés i Beth a la CavaUrpí Sabadell

PRESS-Laura-Andrés-Beth

La cantant Beth i la pianista Laura Andrés presentaran el seu nou disc conjunt Natural women el 27 de maig, i per partida doble, a la CavaUrpí Sabadell. Després que la sessió prevista originàriament per a la nit (21.00) hagi exhaurit les localitats, la sala ha obert un nou passi, el mateix dia a la tarda (18.30). Les localitats per a aquesta nova oportunitat ja s’han posat en venda, com sempre a través de la plataforma Codetickets

Natural women és un homenatge, un viatge sonor de dones meravelloses que van brillar (i encara ho fan) en forma de música i cançons. Beth i la sabadellenca Laura Andrés han unit el seu talent per abraçar aquest univers versionant de manera honesta i personal un repertori ple de dones valentes, artistes talentoses, que sovint no ho van tenir fàcil per fer valdre el seu art. D’aquesta unió de forces n’ha sortit un disc i un concert pensats per a totes les persones sensibles i humanes. 

Una temporada de soldouts

El soldout del primer concert de Natural women previst a la CavaUrpi consolida la temporada d’èxit que està vivint l’escenari de proximitat del Vallès un cop recuperat el to de la seva programació atesa la millora de la situació sanitària. La gran majoria de concerts que s’hi han desenvolupat fins ara han exhaurit les localitats. És el cas, per exemple, de les sessions protagonitzades per Roger Padrós, Dani Nel·lo, el tribut de Laura Andrés a Coldplay i, aquest mateix cap de setmana passat, Toti Soler amb la violinista Olvido Lanza i el tribut a El Último de la Fila per part del grup El Último Tributo..

També van omplir completament les set funcions de l’obra M’esperaràs?, de la companyia Estrena Morena (una sessió més de les previstes inicialment per l’alta demanda d’entrades) i ja s’han exhaurit els tickets pel concert de Manu Guix i Elena Gadel previst pel 28 d’abril. D’altres sessions programades les properes setmanes —com l’espectacle Versos que es fan cançó, amb Cesk Freixas i Roc Casagran (22 d’abril) o el concert del Kim Marín Quartet (23 d’abril)— estan a punt de fer soldout

Pau Figueres

La programació de la CavaUrpi continuarà aquest proper divendres 8 d’abril (21.00) amb el concert del guitarrista Pau Figueres. Considerat el fill artístic de Toti Soler, Figueres és un dels guitarristes més excepcionals del moment. Dotat d’una tècnica i d’una imaginació espectaculars, és un dels músics més sol·licitats de l’escena actual. Barrejant la guitarra flamenca amb les músiques d’avui, entén la guitarra com un instrument transversal. Ha tocat i col·laborat amb noms com Rufus Wainwright, C. Tangana, Alejandro Sanz, Sílvia Pérez Cruz, Carles Benavent, Mayte Martin, Judit Neddermann, Maria del Mar Bonet o Jonah Smith entre d’altres.

Vols compartir aquesta notícia?