Blog / Notícies : Notes de premsa

[ 21 març 2024 ]
Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició d’«Eufòria» actuarà a la programació de tardor 2024 de la CavaUrpí Sabadell

Mariona Escoda

Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició del talent show de TV3 Eufòria és una de les protagonistes de la programació de tardor 2024 a la CavaUrpí Sabadell, que inclourà una quinzena d’espectacles amb noms com Toti Soler, Joan Miquel Oliver, Laura Andrés, Marina Rossell, Roger Padrós o Quimi Portet, entre d’altres.

Escoda presentarà D’una altra manera, el seu primer disc, en un concert acústic que es portarà a terme el 22 de novembre (21.00) i que estarà concebut per aprofitar al màxim la intimitat i la proximitat de la Cava, potenciant fins a l’extrem la interacció amb el públic. Les entrades per a aquest concert (i per la majoria dels inclosos en la programació de tardor) ja es poden adquirir a través de la plataforma Codetickets.

Després d’una temporada d’hivern-primavera marcada pels repetits soldouts, la CavaUrpí repetirà durant la tardor la fórmula que l’ha convertit en un escenari imprescindible dins del panorama musical català: la combinació de grans noms amb el suport a bandes i artistes locals emergents, sense oblidar els concerts tribut, una línia de programació incorporada fa poc i que ha fet emergir un públic molt fidel.

Grans noms

Entre els grans noms de la programació hi ha el de Toti Soler, un habitual de la Cava, que hi tornarà (4 d’octubre) per celebrar els seus 60 anys de música. El líder d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver, també tornarà a Sabadell (18 d’octubre), en aquesta ocasió per presentar Electronic devices, el nou disc del seu projecte en solitari. La programació inclou encara un altre fixe de la Cava: Manu Guix. El popular músic i pianista actuarà el 28 de setembre amb un nou concert basat en el contacte amb els i les espectadores. En aquest cas, les entrades sortiran a la venda properament.

La pianista sabadellenca Laura Andrés retornarà a la Cava amb un espectacle titulat Piano piano (19 d’octubre), igual que el també pianista Lluís Coloma, que en aquesta ocasió (26 d’octubre) vindrà acompanyat de His String Band 5 i amb el guitarrista Kid Carlos per presentar els temes del seu nou disc, Trip to everywhere.

La programació de tardor de la CavaUrpi serà també el marc en què Marina Rossell presentarà 300 crits (8 de novembre), el seu darrer disc. Aquest concert estava previst inicialment pel més de febrer, però es va haver de suspendre per problemes de salut puntuals de l’artista. D’altra banda, el representant sabadellenc al Benidorm Fest, Roger Padrós, tornarà a la Cava (9 de novembre) amb els temes d’A contrallum, el seu primer disc, tot just estrenat.

I un altre habitual de la Cava, Quimi Portet, reincidirà a l’escenari sabadellenc a petició del públic amb el seu projecte Si plou, ho farem al Pavello, que ja va exhaurir les entrades fa uns mesos. Serà el 15 de novembre. L’endemà, el saxofonista Dani Nel·lo presentarà el seu espectacle Organ Trio, on de la mà de Gerard Nieto a l’orgue recupera el so que, a finals dels 50, va unir saxofonistes de rhytm&blues amb organistes.

Artistes emergents i tributs

Com ja és habitual, l’escenari de la CavaUrpí també s’obrirà a grups i artistes locals emergents. És el cas d’Erin Hyvin, una cantautora de dream indie que presentarà el seu EP de debut, It Was All A Dream, on recull la seva experiència després de viure una temporada a Los Angeles i retrata el somni americà com un món construït a partir de la llibertat, la fama prefabricada i els somnis frustrats. Un altre sabadellenc, Miquel Moya, oferirà una actuació íntima en format acústic, en la qual presentarà les cançons del seu nou treball discogràfic, Ocells de foc.

Pel que fa als tributs, la programació de tardor de la CavaUrpí Sabadell n’acollirà tres: el tribut a la Supertramp amb X-Tramp Show (20 de setembre), Deja que sueñe, un homenatge a Manuel Carrasco de la mà de Raúl Ogana, concursant del programa televisiu Tu cara me suena; i un tribut a Joan Manuel Serrat de la mà de Toni Carlo i el Quartet Canta Serrat.

La programació de tardor enllaçarà amb la temporada de Nadal, quan la CavaUrpi oferirà un ja tradicional concert de Nadal i l’estrena del nou cabaret literari nadalenc d’Il·lús Teatre.

Vols compartir aquesta notícia?