Blog / Notícies : Notes de premsa

[ 05 febr. 2012 ]
Marina Rosell en concert a Sabadell el 02/03

Foto-Marina-Rossell

Després d’assolir la xifra de 20.000 àlbums venuts del seu últim treball,’Marina Rossell canta Moustaki’ (Harmonia Mundi, 2011), amb el qual ha obtingut unànimes de crítica i públic, la cantautora ha posat en marxa una àmplia gira de directes que s’estendrà al llarg de tot 2012.

Entre els concerts s’inclou un en el Palau de la Música, a Barcelona, i altres en diferents poblacions, segons han confirmat fonts de la seva oficina de management, Vip Music, que té oberta la contractació de nous recitals.

En el disc ‘Marina Rossell canta Moustaki’ participen Paco Ibáñez i Roger Mas. Així mateix, el mateix Georges Moustaki interpreta una cançó de la catalana, la titulada ‘Màrmara’.

L’àlbum es editará a França aquest gener i en després altres mercats internacionals. Rossell ha tornat aquesta setmana del viatge a Egipte realitzat amb la Plataforma de Dones Artistes, després de participar en un Concert per la pau i la igualtat al Caire i en diverses activitats a favor dels drets de les dones al país àrab.

Vols compartir aquesta notícia?