Blog / Notícies : Notes de premsa

[ 22 juny 2023 ]
Albert Pla, Ramon Mirabet, Quimi Portet i Manu Guix, entre d’altres, a la programació de tardor 2023 de la CavaUrpí Sabadell

Ramon Mirabet PRESS01

Albert Pla, Ramon Mirabet, Manu Guix i Quimi Portet són alguns dels noms que passaran per la CavaUrpí Sabadell, que avui ha presentat la seva programació per a la propera tardor. De setembre de 2023 a gener de 2024, l’escenari de proximitat de Sabadell i el Vallès Occidental proposa 13 espectacles, alguns dels quals agrupats en un nou cicle titulat DOP Sabadell i orientat a donar visibilitat a artistes de la ciutat, ja siguin consolidats o talents emergents.

La programació l’han presentat Pere Urpí i Josep Urpí, responsables d’UiU Promotors, l’empresa que gestiona la programació de la CavaUrpí. Les entrades per a tots els espectacles ja estan en venda, com sempre a través de la plataforma Codetickets.

Per al mes de setembre, la programació de la Cava recuperarà Tribut al Geni, un homenatge al mític humorista Eugenio a càrrec d’Àngel Miralles, considerat durant anys l’imitador oficial de l’artista. La proposta (29 de setembre) no només reviu el personatge sinó també tot l’entorn que acompanyava les seves actuacions: el tamboret, el vodka amb taronja i la inseparable cigarreta.

El mes d’octubre serà el torn d’un nou concert tribut, un àmbit que s’ha consolidat amb força en la programació de la Cava. El grup I Love U2 portarà fins a Sabadell l’ambient i l’essència dels indispensables U2 (21 d’octubre). La formació, fundada el 1999 a Gavà, té el segell de banda tribut oficial, atorgat per la pròpia discogràfica Universal Music Spain.

El novembre serà un mes de gran activitat a la CavaUrpí. Quimi Portet hi tornarà (11 de novembre) per presentar de nou Si plou, ho farem al Pavelló. També tornarà Manu Guix, un dels clàssics de l’espai amb el primer dels dos concerts acústics que hi farà i en els quals, amb la sola companyia del piano, interpretarà els seus grans èxits. Guix actuarà el 17 de novembre i repetirà el 14 de desembre.

Igualment la Cava rebrà Ramon Mirabet (18 de novembre). L’artista sitgetà, convertit en un referent als escenaris de mig món, passarà per Sabadell per oferir un recull dels seus temes en format acústic i aprofitant la proximitat amb el públic que no tenen els grans concerts que protagonitza habitualment. Per la seva banda, Ernest Crusats, líder del grup La Iaia, presentarà (25 de novembre) el seu nou disc en solitari, La font gelada.

La programació de tardor acabarà el 26 de gener amb una nova visita a la Cava d’Albert Pla amb un dels seus inclassificables concerts.

Cicle DOP Sabadell

Tots aquests espectacles s’alternaran amb els inclosos al cicle DOP Sabadell que agruparà artistes de la ciutat amb ‘denominació d’origen protegida’. “No és res nou que la Cava és un refugi per als creadors musicals de Sabadell. Ho hem fet des del primer dia i ara ho continuarem fent amb aquesta nova nomenclatura”, explica Pere Urpí.

Pel cicle DOP Sabadell hi passaran els veterans Kim’s Quartet (29 de setembre) i Stardust (20 d’octubre), Ariadna Clapés amb el concert titulat Fènix (22 d’octubre), el grup de power pop en català Luand, que presentarà el seu nou disc Sol Ixent; i Berta Clapés amb Songs from my bedroom (15 de desembre).

Vols compartir aquesta notícia?