Blog / Notícies : Notes de premsa

[ 05 nov. 2013 ]
Nova data per al concert de Manel: 04/12/2013

Lamentem profundament comunicar-vos que el concert de MANEL previst pel proper divendres, 8 de novembre a les 21,30h, al Teatre La Faràndula de Sabadell, ha estat posposat pel 4 de Desembre, dimecres, al mateix auditori i a la mateixa hora. Malgrat el vocalista del quartet barceloní, Guillem Gisbert, ha estat donat d’alta avui mateix del centre hospitalari on va ser ingressat el passat 25 d’octubre, la total recuperació del pneumotòrax espontani que ha patit exigeix deu dies de repòs absolut que fan impossible la realització d’aquesta actuació.

Les entrades ja adquirides a través del canal oficial de venda digital pel 8 de novembre seran vàlides pel concert del 4 de desembre. Tots aquells que, per qualsevol motiu, no pugueu/vulgueu acudir a la nova data recuperareu el seu import en un termini no superior a 7 dies (data límit 12/11/13): simplement, heu de demanar-ho mitjançant el mail taquilla@ajsabadell.cat. De la mateixa manera, les guixetes del teatre Principal atendran la devolució de les entrades físiques comprades en aquest punt. Finalment, l’Ajuntament de Sabadell (Cultura) ha habilitat el telèfon 93 745 3150 per atendre qualsevol incidència.

UiU Promotors i Fina Estampa us demanem disculpes per les molèsties ocasionades per aquest canvi de data i, agraint la vostra comprensió, us emplacem a gaudir del concert de Manel, el proper 4 de desembre al Teatre La Faràndula.

Vols compartir aquesta notícia?