Blog / Notícies : Notes de premsa

[ 25 gen. 2022 ]
Il·lús Teatre farà dues noves funcions de ‘No sigueu materialistes’ a la CavaUrpí 

Materialistes-ndp-250122

El grup Il·lús Teatre farà dues noves funcions del seu darrer espectacle, No sigueu materialistes, a la CavaUrpí Sabadell. La formació liderada per Jordi Fité tornarà a l’escenari de proximitat del Vallès el proper divendres 25 de febrer a la tarda (19.00) i a la nit (21.30). Les entrades per a aquestes representacions ja estan en venda a través de la plataforma Codetickets.

No sigueu materialistes és l’edició d’aquest passat Nadal del tradicional cabaret literari d’Il·lús Teatre, un muntatge que després de 24 anys s’ha convertit en tot i clàssic de les Festes a la ciutat. Es va estrenar el 23 de desembre i se n’havien de fer set funcions fins el 30 de desembre. La darrera de les funcions, no obstant, es va haver de suspendre degut a la malaltia sobrevinguda d’un dels membres de la companyia.

Amb les dues noves funcions del 25 de febrer es vol, doncs, redreçar la situació i oferir noves oportunitats als espectadors que es van quedar sense veure l’espectacle. Les sis funcions que si que es van realitzar van exhaurir completament les localitats.

Coproduïda per Il·lús i UiU Promotors, No sigueu materialistes és un cabaret literari que  combina tot tipus de gèneres —esquetxos, monòlegs, escenes, poemes, música, cançons…— provocant una barreja de sensacions que van des de la reflexió fins a l’humor, passant per la crítica o bé pel pur gaudiment de la bellesa. Darrera d’aquest format hi ha una reflexió sobre el materialisme i el consumisme que caracteritzen la nostra societat “i que, potser, val la pena qüestionar”, defensa el director de l’espectacle. “Les circumstàncies que hem viscut darrerament ens han fet adonar de la importància de les coses intangibles com l’amistat, els records, l’humor, el teatre, la poesia, el respecte per la natura, i tantes d’altres”, afegeix.

A No sigueu materialistes hi ha textos escrits pel propi Jordi Fité o que ell mateix ha traduït d’autors tan diversos com Percey Shelley, William Wordsworth, Thomas Gray o William Shakespeare (sempre present en els espectacles d’il·lús teatre) i que s’alternen amb textos d’autors com Roc Casagran, Santiago Rusiñol, Joan Maragall, De Filippo o Pirandello, entre d’altres.

El muntatge el protagonitzen Jep Barceló, Òscar Castellví, Mariona Ribas i Marta Tricuera en l’àmbit actoral; i per Artashes Aslanyan (piano i teclats) i Marina Prades (veu i violí) en l’apartat d’interpretació i direcció musical.

Vols compartir aquesta notícia?