Blog / Notícies : Notes de premsa

[ 11 maig 2022 ]
Laura Andrés, Roser Loscos i Joan Miquel Oliver, propostes de la CavaUrpí per al cap de setmana

andres loscos

Tres artistes icònics del panorama musical català pujaran aquest proper cap de setmana a l’escenari de la CavaUrpí Sabadell La pianista sabadellenca Laura Andrés amb la violinista del grup Las Migas Roser Loscos protagonitzaran divendres 13 de maig al vespre (21.00) un concert tribut al grup francès Daft Punk. L’endemà, 14 de maig a la mateixa hora, el guitarrista del grup Antònia Font, Joan Miquel Oliver, presentarà el seu últim disc Les aventures de la nota LaLes últimes localitats per a aquests dos concerts estan a la venta, com sempre, a la plataforma Codetickets.

The best of Daft Punk ‘One more time’ és un homenatge al famós duet francès que s’acaba de retirar. Combinant el violí, el piano i la veu, Laura Andrés i Roser Loscos han recorregut ciutats com Madrid, València i Barcelona i ara, arriben a Sabadell preparades per fer un repàs de les cançons més emblemàtiques d’aquest conjunt paradigmàtic del techno pop.

Amb 20 anys sobre l’escenari amb la seva guitarra, el mallorquí Joan Miquel Oliver arribarà a Sabadell amb els seus millors hits i també presentarà el seu últim disc Les aventures de la nota Lala màxima expressió de la seva trajectòria en la qual ha volgut experimentar amb una instrumentació purament acústica i electrònica.

Propers espectacles  

La programació de la CavaUrpi s’allargarà fins a mitjans de juny amb diverses propostes de música i poesia protagonitzades per noms en majúscula del panorama cultural i artístic.

El divendres 20 de maig passarà per l’escenari de proximitat del Vallès Un hivern plàcid, un recital de poesia de Miquel Martí i Pol protagonitzat per Jordi Boixaderas, Jordi Bosch. L’espectacle esdevé una reflexió sobre el pas del temps i el seu destí pròxim, la mort.

L’endemà (21 de maig, 21.00) serà el torn de Lluís Coloma al piano i Blas Picón a la veu i harmònica amb un concert de sensacions a a partir del blues i el boogie-woogie amb composicions pròpies. I el diumenge 22  a la tarda (18.30), el Quartet Mèlt presentarà a la CavaUrpi el seu nou espectacle, Celebrem. que servirà per commemorar el desè aniversari i els 500 espectacles programats per la promotora cultural UiU.

La cantant Beth i la pianista Laura Andrés pujaran a l’escenari a presentar el seu nou disc Natural Women el 27 de maig (18.30) després d’exhaurir les localitats del passi original (a les 21.00). El disc és un homenatge sonor a dones meravelloses que van brillar (i encara ho fan) en forma de música i cançons per recordar dones valentes i artistes talentoses del tot els temps.

Per refrescar els records, el dissabte 28 de maig (21:00) tornaran els Watts 6.0 amb un viatge en el temps per recordar el Club Juvenil i els guateques que s’hi celebraven Durant el mes de juny, i tancant la programació, l’autor de La noia del violoncel la cantant de Fado, Jordi Campoy, posarà música als seus textosL’última sessió la protagonitzaran The Beatboys, tribut dels Beatles amb el seu show The Beatles Experience per gaudir d’aquesta formació indispensable en la història de la música.

Vols compartir aquesta notícia?