Blog / Notícies : Notes de premsa

[ 21 febr. 2022 ]
Il·lús Teatre i Roger Padrós obren aquesta setmana la nova temporada de la CavaUrpí Sabadell

Roger-Padros-OPT

Dues funcions de No sigueu materialistes, el darrer espectacle d’Il·lús Teatre; i un concert de Roger Padrós donaran, aquest proper cap de setmana, el tret de sortida de la nova programació de la CavaUrpí Sabadell que, fins el proper mes de juny, oferirà un total de 23 espectacles de música, teatre i poesia, amb una trentena de sessions.

La programació inclou noms com Dani Nel·lo, Toti Soler, Pau Figueres. Cesk Freixas, Roc Casagran, Laura Andrés. Delafé, Lluís Coloma o Beth, entre d’altres. També passaran per l’escenari de proximitat del Vallès Manu Guix i Elena Gadel, que hi faran un concert exclusiu i irrepetible per al qual ja s’han exhaurit les localitats. La programació inclourà també el Cicle Legends, dedicat a les bandes tribut amb concerts d’homenatge a Michael Jackson, ColdPlay, El Último de la Fila o Daft Punk, entre d’altres.

Les localitats per a tots els espectacles estan en venda, exclusivament, a través de la plataforma Codetickets.

Últimes funcions de ‘No sigueu materialistes’

El grup Il·lús Teatre farà aquest divendres 25 de febrer de 2022 dos nous passis (19.00 i 21.30) del seu darrer espectacle, No sigueu materialistescreat i dirigit per Jordi Fité. Coproduïda per Il·lús i UiU Promotors, No sigueu materialistes combina tot tipus de gèneres —esquetxos, monòlegs, escenes, poemes, música, cançons…— provocant una barreja de sensacions que van des de la reflexió fins a l’humor, passant per la crítica o bé pel pur gaudiment de la bellesa. Darrera d’aquest format hi ha una reflexió sobre el materialisme i el consumisme que caracteritzen la nostra societat “i que, potser, val la pena qüestionar”, defensa el director de l’espectacle, sobretot “després de les circumstàncies que hem viscut darrerament

L’espectacle inclou textos de creació pròpia i d’autors tan diversos com Percey Shelley, William Wordsworth, Thomas Gray o William Shakespeare, que conviuen amb fragments de Roc Casagran, Santiago Rusiñol, Joan Maragall, De Filippo o Pirandello, entre d’altres. El protagonitzen Jep Barceló, Òscar Castellví, Mariona Ribas i Marta Tricuera en l’àmbit actoral; i per Artashes Aslanyan (piano i teclats) i Marina Prades (veu i violí) en l’apartat d’interpretació i direcció musical.

‘Mil mes i la història d’una cançó’, amb Roger Padrós

D’altra banda, el music vallesà Roger Padrós presentarà el proper dissabte (21.00) el concert Mil més i la història d’una cançó on, a cop de piano i veu, posa ordre als seus dubtes, preguntes, emocions i pors. Padrós, que es troba en un dels moments més importants de la seva emergent carrera, ha participat en diversos certàmens que l’han portat a guanyar premis de composició i a actuar a sales emblemàtiques com Luz de Gas, la Barts o la Casa Batlló, on ha estat artista resident. Padrós també va ser semifinalista a la setena edició del programa televisiu La Voz.

Vols compartir aquesta notícia?